Αρχική Σελίδα

Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η ΠΈΤΡΙΝΗ IMPORT&EXPORT Co. ΕΠΕ XIAMEN QUAN (QSTONE), άρχισε τον Απρίλιο του 2006, με τον προσανατολισμό της για τις υπερπόντιες αγορές μόνο. Η πείρα μας είναι σε όλα τα είδη γρανίτη και μαρμάρινων υλικών, τα οποία έχουν περιλήφθουν στις εργασίες βελτίωσης αναδιαμόρφωσης, συγκυριαρχιών και σπιτιών ξενοδοχείων στις ΗΠΑ κατά την τελευταία δεκαετία. Επιπλέον, έχουμε γίνει καλά έμπειροι στις εμπορικές και κατοικημένες εργασίες με τις επιτροπές τοίχων μας, βήματα και μετώπες, pavers, στρωματοειδείς φλέβες παραθύρων και colunm επενδύσεις, έτσι και ούτω καθεξής. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για εγκατάσταση μόλις εξάγονται των συσκευασιών. Παρακολουθούμε έντονο τις λεπτομέρειες.

Η περιοχή όπου βρισκόμαστε είναι τόσο άφθονη στους πόρους πετρών ότι έχουμε εύκολη και έτοιμη πρόσβαση σχεδόν σε όλες τις κινεζικές πέτρες από τα τοπικά ναυπηγεία και τα λατομεία φραγμών μας. Μέχρι τώρα, έχουμε ένα αρχείο 489 χρωμάτων andesite, το βασάλτη, το γρανίτη, τον ασβεστόλιθο, το μάρμαρο, onyx, porphyry, quartzite, τον ψαμμίτη, την πλάκα και τον τραβερτίνη. Οι περισσότεροι από τους επιδεικνύονται στον ιστοχώρο μας.

Κατά την τελευταία δεκαετία, ένας αυξανόμενος αριθμός υλικών πετρών εισαγωγών έχει εισαχθεί στην περιοχή μας. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλες τις πέτρες από όλο τον κόσμο εδώ στα ναυπηγεία φραγμών μας. Πολλοί από τους γίνονται στα κεραμίδια, τις πλάκες, τις αντίθετες κορυφές, τα κύπελλα, τους νεροχύτες, και πολλά άλλα περικοπή--μεγέθη προτού να εξαχθούν πάλι.

Στα πρώτα έτη έναρξής μας, παρείχαμε μόνο τα προϊόντα περικοπή--μεγέθους για τους εισαγωγείς. Αλλά με τα περνώντας έτη, έχουμε επεκτείνει τις υπηρεσίες μας για να περιλάβουμε και τις εμπορικές και κατοικημένες εργασίες. Επίσης, έχουμε διευρύνει το πεδίο produts μας για να περιλάβουμε τον απόρριμμα-Stone, τα μωσαϊκά γυαλιού, τα μωσαϊκά μετάλλων και τους επεξεργασμένους σιδήρους. Όλα αυτά έχουν αποδειχθεί πολύ χρήσιμα για τους πελάτες μας.

SGS CE πιστοποιητικό

Για μερικά προϊόντα, όπως countertops κουζινών πετρών χαλαζία, κορυφές ματαιοδοξίας λουτρών

Αίτημα δειγμάτων:

Παρέχουμε το δείγμα για τους πελάτες χωρίς δαπάνες και το φορτίο στο εμπορευματοκιβώτιό σας. Για το νέο πελάτη, το κόστος αγγελιαφόρων του δείγματος θα πληρωθεί από σας. Το κοινό μέγεθος του δείγματος είναι 150X150X10mm, 100X100X10mm.

Ποιοτική εγγύηση:

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μας είναι καθιερωμένο να εφαρμόσει τις ακριβείς και επιστημονικές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. (συμπεριλαμβανομένης της ανοχής πάχους, το χρώμα ποικίλλει, ανοχή γωνίας και πρόσωπο λήξης). Τα σχετικά αρχεία διατηρήθηκαν καλά, το οποίο εγκρίνεται από SGS τους ελεγκτές.

Μπορούμε να βεβαιώσουμε τη γρήγορη προσφορά, την ανταγωνιστική τιμή, την καλή ποιότητα, την έγκαιρη παράδοση και την άριστη υπηρεσία μετά από τις πωλήσεις. Τα προϊόντα μας εξάγονται στην Ευρώπη, Αμερική, Μέση Ανατολή.

Καλωσορίζουμε σας ή τον τρίτο για να ελέγξουμε την ποιότητα πρίν στέλνουμε.

Είμαστε στη συσκευασία προϊόντων πετρών και τη φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων

ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΪΟΝ

Προϊόντα Consturction

Πέτρινα κεραμίδια πατωμάτων

Κεραμίδια & πλάκες γρανίτη

Μαρμάρινες κεραμίδια & πλάκες

Countertop, κορυφή κουζινών, κορυφή ματαιοδοξίας

Επένδυση τοίχων πλακών

Ο πολιτιστικός Stone

Cobble βασαλτών/γρανίτη πέτρα, πέτρα επίστρωσης

Κεραμίδια πλακών και pavers πλέγματος

Γρανίτης/μαρμάρινος/onxy νεροχύτης, λεκάνη, σκάφη

Πλάκα/μαρμάρινα κεραμίδια, σύνορα & σχέδιο μωσαϊκών

Εξωραϊσμοί/πέτρα διακοσμήσεων

Γλυπτική, γλυπτό, θέση

Στήλη

Κορνίζα τζακιού εστιών

Ταφόπετρα/μνημείο

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε και να ερευνήσετε την παράγοντας ικανότητα και την ποιότητα στο εργοστάσιό μας. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε την καλή συνεργασία busniess με τους πελάτες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2006. Στις 12 Ιουλίου, η επιχείρησή μας αρχίζει με ένα μικρό εργαστήριο για τους 3 ανθρώπους, τη Julia, Amy, και σημάδι.

Ο John είναι υπεύθυνος για την επιλογή φραγμών λατομείων ασφαλίστρου, ο Jack έλεγξε την ποιότητα των προϊόντων στο εργοστάσιό μας.

και το σημάδι έκανε το καλύτερό του για να συνδέσει με όλα τα είδη πελατών.

Όσο αναφέρομαι, είναι στενό στα 11 ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ο βαρύς τυφώνας Α παρεισέφρυσε το μικρό εργαστήριό μας, όλες οι εγκαταστάσεις είναι χαλασμένες, το επόμενο πρωί, εμείς τρία άτομα που κάθονται έναν πίνακα κοντά στο εργαστήριό μας,

Η Amy εν λόγω,» ιερό crap, ίσως ο Θεός δεν μας επιθυμεί για να κρατήσει αυτό το είδος ηλίθιας επιχείρησης πετρών, μας θέλει για να απομακρύνει, το δώστε επάνω, και βρείτε άλλα πράγματα για να κάνετε «αλλά το σημάδι που στέκεται επάνω αμέσως, «όχι, Amy, εσείς κάνει λάθος συνολικά, ο Θεός μας εξέταζε για να ελέγξει πώς υπερνικάμε αυτήν την φρικτή σκληρή δυσκολία .we θεωρούμε ότι μπορούμε να σταθούμε επάνω πάλι.» Η Julia εξέτασε ακριβώς και μας και εν λόγω «το κάνετε, ο Θεός βοηθά ακριβώς το άτομο που βοήθειες οι ίδιοι»

Το 2008, την ίδια μέρα, στις 12 Ιουλίου, με το χέρι και τον εγκέφαλό μας, η ομάδα μας γίνεται 11 μέλη.

Το 2010, τα μέρη των ατόμων με την ίδια ελπίδα μας ενώνουν, έχουμε το μέλος ομάδας 20 τώρα.

Το 2012, εμείς οργάνωση μια εμπορική επιχείρηση με μια μικρή ομάδα 3 μελών

Το 2014, η ομάδα μας επεκτείνεται πάλι 

Το 2016, η κατασκευή και οι εμπορικές συναλλαγές είναι συνδεδεμένος πολύ ομαλά όγκος ετήσια πωλήσεων .our έκαναν μια μεγάλη σημαντική ανακάλυψη άνω των $8.000.000,00 Δολ ΗΠΑ.

Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Kquartz

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~30

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Xiamen Quan Stone Import & Export Co., Ltd. Πιστοποιήσεις